IT Search as

Cort Adelers gate 17, 0254 Oslo

Tlf: 971 22 000

IT Search AS ble etablert i 1999, og vi består av folk med lang fartstid, bred erfaring og velutviklede nettverk i norske og utenlandske selskaper.

Våre konsulenter

Brynjulv Kjosås

Brynjulv Kjosås

Daglig leder / Partner

Telefon: 971 22 000
Email: brynjulv@itsearch.no

Jeg har jobbet med rekruttering av IT-personell i 14 år. Både til IT-bedrifter og til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Før det var jeg 13 år i IT-bransjen, bl.a. som salgsdirektør og adm.direktør innenfor SW og consulting. Se LinkedIn for komplett profil.

Tor-Børre Meyer

Tor-Børre Meyer

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 908 97 200
Email: tor@itsearch.no

Tor-Børre har erfaring fra begge sider av bordet og har i ca 15 år arbeidet som leverandør i ERP markedet, mest med M3 og Dynamics applikasjoner. I tillegg arbeidet med SAP, Oracle og det siste prosjektet var overgang til skyløsning. Han har erfaring som applikasjonskonsulent, prosjektleder og Daglig leder i ulike IT bedrifter.

Han har videre god forståelse for forretningsprosesser og teknologi, både operativt og rådgivende. Sterk på IT applikasjon og bindeledd mot egen organisasjon. Meget forhandlingsvant, resultat- og løsningsorientert. Gode strategiske og analytiske evner.
Bred ledererfaring, også fra endringsprosesser/snuoperasjoner. Handlekraftig og endringsvillig med gjennomføringsevne.

Arvid Næss

Arvid Næss

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 932 48 777
Email: arvid@itsearch.no

Arvid Næss har en lang og bred teknisk bakgrunn fra ulike bransjer som utviklingsingeniør, selger og leder. Han har rekruttert i alle nivåer som leder til egne avdelinger og som frittstående konsulent i en årrekke. Han var under noen år med på å bygge en større fabrikk i Sverige for halvlederlasere med kraftig ekspansjon samt oppkjøp av virksomhet fra en større NASDAQ registrert eier.

Bjørn Mæhlum

Bjørn Mæhlum

Research Manager

Telefon: + 47 41 00 41 50
Email: bjorn@itsearch.no

Bjørn har jobbet med rekruttering av IT-personell, selgere og ledere siden 1995. I hovedsak til rendyrkede IT-bedrifter, men også til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Jeg har vært involvert i mer enn 500 ansettelser. Før dette jobbet jeg i 16 år i kopi og IT-bransjen, og i Telecom, bl.a. i salg og salgsledelse i Xerox, og adm.direktør for to av Telia`s datterselskaper i Norge.. Se LinkedIn for komplett profil.

Lars Jensen

Lars Jensen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 915 49 914
Email: lars@itsearch.no

Lars har bred og lang erfaring fra yrkeslivet , både i og utenfor IT. Dette inkluderer bedrifter som Merkantildata og Fujitsu. Han har erfaring fra salg, adm. og Prosjektledelse.

Utenom jobb er det musikk, og spiller i band.

Staale Gordon Skagestad

Staale Gordon Skagestad

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 489 59 620
Email: staale@itsearch.no

Staale har over 25 års erfaring i salg innen IT. Dette inkluderer bedrifter som Cisco, Hitachi, CA, NetApp, m.fl.. Han har erfaring fra salg innen cybersecurity, nettverk, sky og datalagring, for å nevne noen områder.Han har også erfaring fra rekruttering til ulike stillinger innen IT.