IT Search as

Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu

Tlf: 971 22 000

IT Search AS ble etablert i 1999, og vi består av folk med lang fartstid, bred erfaring og velutviklede nettverk i norske og utenlandske selskaper.

MartinLingesVei125

Våre konsulenter

Brynjulv Kjosås

Brynjulv Kjosås

Hodejeger / Rådgiver / CEO

Telefon: 971 22 000
Email: brynjulv@itsearch.no

Jeg har jobbet med rekruttering av IT-personell i 14 år. Både til IT-bedrifter og til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Før det var jeg 13 år i IT-bransjen, bl.a. som salgsdirektør og adm.direktør innenfor SW og consulting. Se LinkedIn for komplett profil.

Tor-Børre Meyer

Tor-Børre Meyer

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 908 97 200
Email: tor@itsearch.no

Tor-Børre har erfaring fra begge sider av bordet og har i ca 15 år arbeidet som leverandør i ERP markedet, mest med M3 og Dynamics applikasjoner. I tillegg arbeidet med SAP, Oracle og det siste prosjektet var overgang til skyløsning. Han har erfaring som applikasjonskonsulent, prosjektleder og Daglig leder i ulike IT bedrifter.

Arvid Næss

Arvid Næss

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 932 48 777
Email: arvid@itsearch.no

Arvid Næss har en lang og bred teknisk bakgrunn fra ulike bransjer som utviklingsingeniør, selger og leder. Han har rekruttert i alle nivåer som leder til egne avdelinger og som frittstående konsulent i en årrekke. Han var under noen år med på å bygge en større fabrikk i Sverige for halvlederlasere med kraftig ekspansjon samt oppkjøp av virksomhet fra en større NASDAQ registrert eier.

Staale Gordon Skagestad

Staale Gordon Skagestad

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 489 59 620
Email: staale@itsearch.no

Staale har over 25 års erfaring i salg innen IT. Dette inkluderer bedrifter som Cisco, Hitachi, CA, NetApp, m.fl.. Han har erfaring fra salg innen cybersecurity, nettverk, sky og datalagring, for å nevne noen områder.Han har også erfaring fra rekruttering til ulike stillinger innen IT.

Geir Andersen

Geir Andersen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: +47 977 18 169
Email: geir@itsearch.no

Geir har over 22 års erfaring med forretningsutvikling og salg av diverse IT / Enterprise løsninger, primært rettet mot Life Science og Health Care segmentet. Under denne tiden har han hatt flere leder roller som IT Sjef, Salgs Sjef, Senior Business Development Manager og Business Development Partner.

Terje Flikke

Terje Flikke

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: +47 901 60 110
Email: terje@itsearch.no

Terje er utdannet MBA fra BI og har over 25 års erfaring fra ulike salgs- og rådgiver roller i Norge og
internasjonalt. Han har lang erfaring som forretningsrådgiver innen IT-strategi, prosesskartlegging, prosjektevaluering og
anskaffelser. Terje trives i
kundegrensesnittet og liker å jobbe med mennesker og han er opptatt av å bidra til å bygge, opprettholde og
forbedre kundeverdi, kundetilfredshet og kundelojalitet.

Anne-Line Halvorsen

Anne-Line Halvorsen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: +47 406 28 004
Email: anne-line@itsearch.no

Anne-Line har erfaring som Leder for rekrutteringsteam og som Senior rekrutteringsrådgiver for bedrifter i hele Norge.
Hun har over 25 års erfaring fra salg og ledelse i IT bransjen. Har vært rådgiver for mellomstore og store kunder innenfor privat og offentlig sektor i deres verdiskapende digitaliseringsprosjekter.
Hjulpet virksomhetene med hele prosessen; fra behovskartlegging og rådgivning til utvikling, produkter og tjenester, drift og vedlikehold. Har ledet kundeteam bestående av produktspesialister, konsulenter, utviklere, produsenter og distributører.