IT Search as

Cort Adelers gate 17, 0254 Oslo

Tlf: 971 22 000

IT Search AS ble etablert i 1999, og vi består av folk med lang fartstid, bred erfaring og velutviklede nettverk i norske og utenlandske selskaper.

Våre konsulenter

Brynjulv Kjosås

Brynjulv Kjosås

Daglig leder / Partner

Telefon: 971 22 000
Email: brynjulv@itsearch.no

Jeg har jobbet med rekruttering av IT-personell i 14 år. Både til IT-bedrifter og til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Før det var jeg 13 år i IT-bransjen, bl.a. som salgsdirektør og adm.direktør innenfor SW og consulting. Se LinkedIn for komplett profil.

Bjørn Mæhlum

Bjørn Mæhlum

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 41 00 41 50
Email: bjorn@itsearch.no

Bjørn har jobbet med rekruttering av IT-personell, selgere og ledere siden 1995. I hovedsak til rendyrkede IT-bedrifter, men også til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Jeg har vært involvert i mer enn 500 ansettelser. Før dette jobbet jeg i 16 år i kopi og IT-bransjen, og i Telecom, bl.a. i salg og salgsledelse i Xerox, og adm.direktør for to av Telia`s datterselskaper i Norge.. Se LinkedIn for komplett profil.

Carl Emil Nilsen

Carl Emil Nilsen

Hodejeger

Telefon: + 47 455 17 440
Email: cen@itsearch.no

Etter å ha hatt ledende stillinger i selskap innen sportsbransjen,(Bertel O Steen AS, Gresvig AS) og ledet et selskap i Norge (GE Lighting AS) har han de siste 18 år, jobbet med rekruttering og utvelgelse, strategi og utviklingsprosesser. Carl Emil var flere år i Mercuri Urval, og har de siste årene jobbet mer og mer med prosesser innen IT rekruttering.

Carl Emil har i flere år hatt kunde ansvar og gjennomført prosesser og prosjekter med IT konsulentselskap, og i IT avdelinger i større bedrifter.

Christian Blix

Christian Blix

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 947 94 555
Email: christian@itsearch.no

Christian har 18 års erfaring innen It-bransjen, med hovedvekt på drift, infrastruktur og prosjektledelse. De siste årene har han jobbet som senior rådgiver og som hovedoppgave tilknyttet rekruttering av nye ansatte til selskapets konsulentavdeling. I dette arbeidet har han jobbet selvstendig med å finne, intervjue og utvikle konsulentprofiler for salg mot selskapets kunder. I tillegg har han jobbet med oppfølging av egne kunder og oppdragsgivere, og han har jobbet aktivt med salg av konsulenter til disse.

Jan-Ditlev Lorentz Larssen

Jan-Ditlev Lorentz Larssen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 970 62 656
Email: jan-ditlev@itsearch.no