IT Search as

Cort Adelers gate 17, 0254 Oslo

Tlf: 971 22 000

IT Search AS ble etablert i 1999, og vi består av folk med lang fartstid, bred erfaring og velutviklede nettverk i norske og utenlandske selskaper.

Våre konsulenter

Arvid Næss

Arvid Næss

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 932 48 777
Email: arvid@itsearch.no

Arvid Næss har en lang og bred teknisk bakgrunn fra ulike bransjer som utviklingsingeniør, selger og leder. Han har rekruttert i alle nivåer som leder til egne avdelinger og som frittstående konsulent i en årrekke. Han var under noen år med på å bygge en større fabrikk i Sverige for halvlederlasere med kraftig ekspansjon samt oppkjøp av virksomhet fra en større NASDAQ registrert eier.

Brynjulv Kjosås

Brynjulv Kjosås

Daglig leder / Partner

Telefon: 971 22 000
Email: brynjulv@itsearch.no

Jeg har jobbet med rekruttering av IT-personell i 14 år. Både til IT-bedrifter og til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Før det var jeg 13 år i IT-bransjen, bl.a. som salgsdirektør og adm.direktør innenfor SW og consulting. Se LinkedIn for komplett profil.

Bjørn Mæhlum

Bjørn Mæhlum

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 41 00 41 50
Email: bjorn@itsearch.no

Bjørn har jobbet med rekruttering av IT-personell, selgere og ledere siden 1995. I hovedsak til rendyrkede IT-bedrifter, men også til større og mindre bedrifters IT-avdelinger. Jeg har vært involvert i mer enn 500 ansettelser. Før dette jobbet jeg i 16 år i kopi og IT-bransjen, og i Telecom, bl.a. i salg og salgsledelse i Xerox, og adm.direktør for to av Telia`s datterselskaper i Norge.. Se LinkedIn for komplett profil.

Jan-Ditlev Lorentz Larssen

Jan-Ditlev Lorentz Larssen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 970 62 656
Email: jan-ditlev@itsearch.no

Lars Jensen

Lars Jensen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 915 49 914
Email: lars@itsearch.no

Lars har bred og lang erfaring fra yrkeslivet , både i og utenfor IT. Dette inkluderer bedrifter som Merkantildata og Fujitsu. Han har erfaring fra salg, adm. og Prosjektledelse.

Utenom jobb er det musikk, og spiller i band.

Maiken Jacobsen

Maiken Jacobsen

Hodejeger / Rådgiver

Telefon: + 47 900 72 969
Email: maiken@itsearch.no

Maiken er en våken selger med mer energi enn de fleste. Gjennom arbeidsforhold i Dell EMC, Fujitsu og Tech Data er hun godt kjent med bransjen, menneskene og prosessene. Hun har tradisjonelt vært kunde- og budsjettansvarlig for “large accounts” og kjenner det norske markedet gjennom flere år med representasjon og presentasjon hele i vårt langstrakte land.

Frida Næss

Frida Næss

Research konsulent

Telefon: + 46 70 035 53 81
Email: frida@itsearch.no

Hun jobber nå med search for oss og våre kunder. Hun er forøvrig datter til vår konsulent Arvid Næss.